Despre Comercati Decor


Comercati Decor

COMERCATI DECOR - COMERCIALIZAREA SI MONTAREA PARCHETULUI SI ACCESORIILOR

Comercati Decor este una dintre societatile comerciale cu traditie din Constanta. Firma isi incepe activitatea in anul 1990, iar din anul 2000 se profileaza pe comercializarea si montarea modelelor de parchet laminat, parchet triplustratificat, parchet din lemn natural si parchet din lemn exotic.

In prezent, Comercati Decor detine un magazin si doua depozite in Constanta, oferind spre vanzare un numar variat de modele de parchet si accesorii la preturi care inving concurenta, insa nu fac rabat de la calitate. Produsele si serviciile pe care le oferim se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si institutiilor si firmelor.

In cei 20 ani de experienta, ne-am imbogatit constant gama de produse, am perfectionat serviciile si am format o echipa de profesionisti bine pregatiti si instruiti, care detin secretul unui parchet montat impecabil. Prin seriozitatea pe care o acordam fiecarui proiect in care ne implicam si prin serviciile ireprosabile, am reusit ca in lunga noastra experienta sa devenim foarte cunoscuti pe piata de profil a judetului Constanta si nu numai. Pasiunea si munca pe care o depunem au transformat Comercati Decor in partenerul de incredere al persoanelor aflate in cautarea unui parchet potrivit.

Dintre clientii care se bucura de calitatile parchetului nostru amintim:
  Universitatea Ovidius
  Universitatea Spiru Haret Constanta
  Administratia Financiara si Trezoreria Constanta
  City Mall Constanta
  Institutul de Marina
  Liceul Eminescu
  Liceul George Calinescu
  Liceul International de Informatica din Constanta
  Primaria Cumpana

Trebuie sa stiti ca modelul de parchet pe care il cautati de mult timp va asteapta in magazinul nostru! Convingeti-va! Sub atenta noastra indrumare, casa dumneavoastra va dobandi caldura, rezistenta si frumusetea oferita de un parchet de calitate.

2873
Ce facem?
Ne vizitezi in magazin

Te consiliem in alegerea parchetului

Stabilim detaliile

Stabilim suprafata și necesarul de material

Semnam contractul

Stabilim ora și ziua la care echipa noastră vine și montează

1+
Completed Designs
1+
Projects
1+
Locations
1+
Clients