20 de ani de experiență!

Societatea a fost inființată în anul 1990 și din anul 2000 este specializată pe vânzarea și montarea parchetului laminat. Din anul 2000 COMERCATI DECOR a început să importe parchet din Germania, Elveția și Austria de la firme de renume precum: Kronospan, Kaindl, Kronoswiss.

Mai multe despre noi...
Bun venit pe site-ul Comercati Decor!


4282

Servicii


      In cei peste 20 ani de activitate in domeniul parchetului, am invatat ca aprecierea clientilor este principala rasplata care ne multumeste in demersul nostru de a oferi cele mai bune produse la preturi decente. De asemenea, am inteles ca in acest domeniu o carte de vizita utila este pachetul de servicii pe care le oferim clientilor nostri. De aceea, am dezvoltat o serie de servicii ce vin in intampinarea persoanelor care vor sa isi amenajeze cu bun gust casa, biroul sau spatiul comercial. In acest sens, suntem alaturi de dumneavoastra incepand cu alegerea parchetului, montarea si intretinerea lui.

· Evaluarea sapei (a suportului pe care urmeaza a fi montat parchetul) – deplasarea unei persoane de specialitatea la domiciliul clientului.

·   Livrarea la domiciliu a sortimentului de marfa ales.

· Montarea (instalarea) pardoselii de catre persoane calificate, cu experienta in domeniu.

·   Garantie la montaj 1 an de la data instalarii.

·  Remedierile solicitate de client se rezolva de catre firma.

        Garantia pe care o ofera producatorii de parchet este intre 10-25 de ani, in functie de clasa de trafic pe care o are parchetul.

Utile

         Fie ca realizati o constructie noua sau renovati una deja existenta, instalarea parchetului este ultima lucrare care trebuie executata, dupa ce toate celelalte lucrari au fost executate (montare instalatii, zugraveli, finisaje, lucrarile de tamplarie exterioara si interioara).

Este bine ca parchetul sa nu se achizitioneze pana cand tencuielile si sapele nu sunt complet uscate. Parchetul va fi adus in casa in care va fi montat cu minim 2 zile inainte, unde se va depozita fara a fi scos din ambalajul original.

In functie de tipul de parchet pe care il alegeti, acesta se instaleaza prin lipire sau prin sistemul click pe urmatoarele suprafete:

- podea din lemn veche;

- pardoseala oarba noua sau veche;

- sapa autonivelanta;

- OSB

Mai multe informații
1+
Amenjari complete
1+
Proiecte
1+
Institutii
1+
Clienti